• Рецепти
      • Братвурст запържва се на скара или в тиган с 2 mm мазнина. След това сервирай с Картофи, зеленчуци или салата. Както подправка използвай Curry кетчуп*, горчица или кетчуп. *Wurst Meister предлагаме Curry Кетчуп на нашите Каравани.
        Виж още
      • Време: около 20 минути. / Трудност: лесно / Калории: не са посочени Обелете Картофите и ги нарежете на филийки, нарежете праза на кръгчета и чушките на ленти, нарежете колбасите на хапки и ги запържете в мазнина за да станат хрупкави, слъд това извадете от тигана, запържете картофи в същата мазнина до златисто кафяво. След това добавете праза и накрая червените чушки на ленти. Те трябва да останат хрупкави. Добавете сол, червен пипер и кимион. Непосредствено преди ...
        Виж още
      • Необходимо време: ок. 30 Мин. / Трудност: Лесно / Калории: не са посочени Колбасите се запържват както обикновено и се нарязва на малки парченца. Смесете кетчуп и циганска сос и така смесени ги добавете към колбасите. Добавете черешовия сок докато получите желаната гъстота. Затоплете всичко на слаб огън. Най-важното е да добавите черешовия сок, който придава забележителен вкус. Можете да подобрите вкуса с подправки.
        Виж още
      • Време: около 20 минути. / Трудност: Нормален / Калории: не са посочени Нарежете запечените на скара хаденички на малки парчета и ги запържете в маслото със средна температура. Добавете нарязаните чушки и ги запържете за кратко. След това извадете и двете от тигана. Сложете нарязания праз в тигана и задушете на умерен огън за около 5 минути. Междувременно смесете сметана, горчица и домати с малко бульон и го сложи върху праз. Добавете братвурста на парчета и чушки. ...
        Виж още
      • Време: около. 20 Мин. / Трудност: Нормален / Калории: не са посочени Смесете соса и бульона заедно. Сложете нарязаните чушки на филийки в сместа и оставате да престои 10 минути, като периодично се разбърква. След това прецедете чушките и лука. След това добавете  къри кетчуп и доматения кетчуп към булбона, разбъркайте до получаване на сос и го подправете. Добавете печените нарязани колбаси в оставете да ври на слаб огън за 10 минути. Поднася се горещо.
        Виж още
    • Онлайн магазин от Exsitee
    • Copyright © 2013 Вурст Майстер ООД