• Къри Вурст от Заарланд

      4 порции

      1/4 литър грейви сос
      1/2 литър месен бульон
      1 шепа лук, нарязан, 1 шепа чушки нарязани
      0,4 Liter Кетчуп (Curry кетчуп ако има такъв)
      0,15 Liter кетчуп от домати
      60 грама Къри, малко (Каиен) пипер
      7 бр. Bratwurst (например Wurst Meister), запечени, нарязани на парчета.

      Начин на приготване

      Време: около. 20 Мин. / Трудност: Нормална / Калории: не са посочени

      Смесете соса и бульона заедно. Сложете нарязаните чушки на филийки в сместа и оставате да престои 10 минути, като периодично се разбърква. След това прецедете чушките и лука. След това добавете  къри кетчуп и доматения кетчуп към булбона, разбъркайте до получаване на сос и го подправете. Добавете печените нарязани колбаси в оставете да ври на слаб огън за 10 минути. Поднася се горещо.

    • Онлайн магазин от Exsitee
    • Copyright © 2013 Вурст Майстер ООД