• Братвурст с хляб

      Братвурст, познат също като Брат на англиеска език е наденичка, проготвена обикновено от телешко, свинско или говеждо. Името произлиза от отдавнашен, превъзходен, немски “Brätwurst”, от “Brät” което е ситно накълчано месо и вурст, или наденичка. Макар че “Brat в Bratwurst” описва начина на приготвяне на наденичките, в наши дни германците го свързват с немския глагол “braten”, който означва пържа в тиган или пека. Братвурстът, най-често е печен на скара или пържен в тиган, понякога варен в булион или бира (Wikipedia)

      Като основен продукт, нашия Братвурст е специално произведен от известният с високото си качество на продукти происводител “Тандем”, (www.tandem.bg/) за “Вурст Майстър” България, съставките са само месо и подправки – без добавки на сол или пълнежи като повторно препаботено месо.

      Обвивката е от естествени материали без хрущяли (Колаген)

      По време на транспорта и в нашите каравани, ние го съхраняваме охладен при постоянна температура 4° С.

      Ние печем братвурста в 3мм пастопено масло на гореща скара и го сервираме с пържени картофи или хляб, като овкусител използвате горчица, кетчуп или майонеза.

       

       
    • Онлайн магазин от Exsitee
    • Copyright © 2013 Вурст Майстер ООД