• Братвурст с праз-лук на тиган

      2 порции:

      2 Bratwurst, запечени
      1/2 чаша крем фреш
      1 червен пипер, 1/2 праз-лук
      1 малка лъжичка горчица
      1 голяма лъжица доматено пюре
      джинджифил, чили, риган и черен пипер сол
      Малко масло и бульон

      Начин на приготбане

      Време: около 20 минути. / Трудност: Нормална / Калории: не са посочени

      Нарежете запечените на скара наденички на малки парчета и ги запържете в маслото със средна температура. Добавете нарязаните чушки и ги запържете за кратко. След това извадете и двете от тигана. Сложете нарязания праз в тигана и задушете на умерен огън за около 5 минути. Междувременно смесете сметана, горчица и домати с малко бульон и го сложи върху праза. Добавете братвурста на парчета и чушки. Подправя се със сол, черен пипер, джинджифил и лют червен пипер. Оставя се в продължение на около 10 минути. Точно преди сервиране, добавете нарязан риган.

    • Онлайн магазин от Exsitee
    • Copyright © 2013 Вурст Майстер ООД